G.K.T. - TUŠKANAC d.o.o., Zagreb

Osnovne informacijeGdje smoKontakt


G.K.T. - TUŠKANAC d.o.o.

G.K.T. - TUŠKANAC, društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu, uvoz-izvoz i zastupanje

Osnovne informacije

G.K.T. - TUŠKANAC d.o.o.
Tuškanac 79a
10000 Zagreb
Zagrebačka županija, HRVATSKA

Tel: 01 6178 777
Fax: 01 6178 666
Radno vrijeme: pon-pet 7-16

Djelatnost (NKD 2007):
46.90 Nespecijalizirana trgovina na veliko

Ključna osoba: Richard Podsednik, direktor
Trgovački sud: Trgovački sud u Zagrebu
Godina osnivanja: 1992.
Matični broj subjekta: 080248334
Veličina: mala
Zaposlenika (ili članova): 5
Kapital: 100% domaći
Ključne riječi (djelatnosti): strojevi za obradu kamena, dijamantni alati, oprema za rezanje betona, precizne pile za kamen, dijamantne oštrice, betonske brusilice, g.k.t. tuškanac, alati za građevinsku industriju, vrhunski europski brendovi, achilli, montolit, rubi, visokokvalitetni alati, građevinski alati, rezanje kamena, rezanje betona, obrada kamena, obrada betona, dijamantne pile, brusilice za beton, brusilice za kamen, profesionalni alati, alati za kamen, alati za beton, oprema za građevinarstvo, dijamantne brusilice, betonske pile, strojevi za obradu kamena, dijamantni alati, oprema za rezanje betona, pile za kamen, dijamantne oštrice, betonske brusilice, građevinski alati hrvatska, alati za rezanje kamena, alati za rezanje betona, oprema za obradu kamena, dijamantni alati za rezanje, građevinski alati zagreb, visokokvalitetni alati, europski brendovi alata, alati za profesionalce u obradi kamena, alati za profesionalce u obradi betona, alati za građevinsku industriju, pouzdani građevinski alati, stručni savjeti za građevinske alate, dobavljač alata hrvatska, vrhunski građevinski alati.

Datum ažuriranja podataka: 2024-06-19

Nadopunite, uredite ili obrišite podatke za G.K.T. - TUŠKANAC d.o.o.

O nama

G.K.T. Tuškanac, sa sjedištem u Zagrebu, Hrvatska, vodeći je dobavljač visokokvalitetnih alata i opreme za građevinsku industriju. Specijalizirani za strojeve za obradu kamena, dijamantne alate, i opremu za rezanje betona. Nude vrhunske proizvode renomiranih europskih brendova kao što su Golz, Achilli, Montolit, Sigma i Rubi.

G.K.T. Tuškanac nudi širok asortiman proizvoda uključujući precizne pile za kamen, dijamantne rezne ploče, brusilice betona, i još mnogo toga. Naši proizvodi su idealni za velike građevinske projekte i manje zanatske radove, osiguravajući vrhunsku kvalitetu i učinkovitost.

Naša web stranica, gkt-tuskanac.hr, pruža detaljne informacije o svim našim proizvodima i uslugama. Naši stručnjaci uvijek su dostupni za pružanje savjeta i podrške u odabiru pravih alata za vaše projekte. Posjetite nas i otkrijte zašto smo vodeći dobavljač alata za obradu kamena i betona u Hrvatskoj.

Reference

Nadopunite, uredite ili obrišite podatke za G.K.T. - TUŠKANAC d.o.o.

Usluge i proizvodi (djelatnosti)

Djelatnost prema NKD 2007:
46.90 Nespecijalizirana trgovina na veliko

Osnovne djelatnosti:
  • Uvoz
  • Izvoz
  • Veleprodaja

Gdje smo?

Kontaktirajte G.K.T. - TUŠKANAC d.o.o.

Kontaktirajte G.K.T. - TUŠKANAC d.o.o. putem emaila ispunjavanjem sljedećeg obrasca.