G.K.T. Tuškanac, Zagreb

Osnovne informacijeGdje smoKontakt


G.K.T. Tuškanac

G.K.T. Tuškanac, sa sjedištem u Zagrebu, Hrvatska, vodeći je dobavljač visokokvalitetnih alata i opreme za građevinsku industriju.

Osnovne informacije

G.K.T. Tuškanac
Savska cesta 102
10000 Zagreb
Zagrebačka županija, HRVATSKA

Tel: +38516178777
Radno vrijeme: pon-pet 7-16
Ključna osoba: Richard podsednik
Trgovački sud: Grad Zagreb, gradski ured za gospodarstvo, rad i poduzetništvo
Godina osnivanja: 1992.
Temeljni kapital: 2.654,45 EUR
Veličina: mala
Zaposlenika (ili članova): 5
Ključne riječi (djelatnosti): strojevi za obradu kamena, dijamantni alati, oprema za rezanje betona, precizne pile za kamen, dijamantne oštrice, brusilice betona, g.k.t. tuškanac, alati za građevinsku industriju, vrhunski europski brendovi, golz, achilli, montolit, rubi, visokokvalitetni alati, građevinski alati, rezanje kamena, rezanje betona, obrada kamena, obrada betona, dijamantne pile, brusilice za beton, brusilice za kamen, profesionalni alati, alati za kamen, alati za beton, oprema za građevinarstvo, dijamantne brusilice, betonske pile, strojevi za obradu kamena, dijamantni alati, oprema za rezanje betona, pile za kamen, dijamantne oštrice, betonske brusilice, građevinski alati hrvatska, alati za rezanje kamena, alati za rezanje betona, oprema za obradu kamena, dijamantni alati za rezanje, građevinski alati zagreb, visokokvalitetni alati, europski brendovi alata, alati za profesionalce u obradi kamena, alati za profesionalce u obradi betona, alati za građevinsku industriju, pouzdani građevinski alati, stručni savjeti za građevinske alate, dobavljač alata hrvatska, vrhunski građevinski alati.

Datum ažuriranja podataka: 2024-06-19

Nadopunite, uredite ili obrišite podatke za G.K.T. Tuškanac

O nama

G.K.T. Tuškanac, sa sjedištem u Zagrebu, Hrvatska, vodeći je dobavljač visokokvalitetnih alata i opreme za građevinsku industriju. Specijalizirani smo za strojeve za obradu kamena, dijamantne alate, i opremu za rezanje betona. Nudimo vrhunske proizvode renomiranih europskih brendova kao što su Achilli, Montolit, i Rubi. Naša predanost izvanrednoj korisničkoj službi, stručnim savjetima i pouzdanoj dostavi čini nas prvim izborom za građevinske profesionalce.

G.K.T. Tuškanac nudi širok asortiman proizvoda uključujući precizne pile za kamen, dijamantne rezne ploče i diskove, brusilice, dijamantne krunske bušilice i još mnogo toga. Naši proizvodi su idealni za velike građevinske projekte i manje zanatske radove, osiguravajući vrhunsku kvalitetu i učinkovitost.

Naša web stranica, gkt-tuskanac.hr, pruža detaljne informacije o svim našim proizvodima i uslugama. Naši stručnjaci uvijek su dostupni za pružanje savjeta i podrške u odabiru pravih alata za vaše projekte. Posjetite nas i otkrijte zašto smo vodeći dobavljač alata za obradu kamena i betona u Hrvatskoj.

Reference

Reference i Pregled Tvrtke G.K.T. Tuškanac

Dun & Bradstreet:
G.K.T. Tuškanac d.o.o. ima pozitivne financijske pokazatelje i dobru reputaciju u industriji građevinskih alata. Tvrtka je istražena kroz Dun & Bradstreet, što potvrđuje njihovu stabilnost i pouzdanost​ (D&B)​.

LinkedIn:
Tvrtka je prisutna na LinkedInu, što omogućava profesionalcima da prate njihove aktivnosti i novosti. Imaju nekoliko pozitivnih recenzija koje naglašavaju njihovu profesionalnost i kvalitetu usluge​ (LinkedIn)​.

Zaubee:
G.K.T. Tuškanac je ocijenjena kao alatni dućan s prosječnom ocjenom 4.8 zvjezdica na temelju 51 recenzije. Klijenti hvale njihov široki asortiman alata, stručne savjete i kvalitetnu uslugu​ (Zaubee)​.

StoneContact:
Tvrtka G.K.T. Tuškanac je prepoznata na platformi StoneContact kao dobavljač raznih proizvoda od kamena. Njihov asortiman uključuje alate i opremu za obradu kamena, što potvrđuje njihovu specijalizaciju u ovom sektoru​ (stonecontact)​.

Poslovna.hr:
Financijski podaci pokazuju da je G.K.T. Tuškanac ostvario značajan godišnji prihod, što dodatno potvrđuje njihovu stabilnost i uspješnost na tržištu​ (Poslovna.hr)​.
Zaključak
G.K.T. Tuškanac je dobro etablirana tvrtka sa sjedištem u Zagrebu, koja uživa povjerenje svojih klijenata i ima pozitivne financijske pokazatelje. Njihova prisutnost na različitim poslovnim platformama i pozitivne recenzije dodatno potvrđuju njihovu reputaciju kao pouzdanog dobavljača visokokvalitetnih alata za obradu kamena i betona. Za više informacija, posjetite njihovu web stranicu gkt-tuskanac.hr.

Usluge i proizvodi (djelatnosti)

Osnovne djelatnosti:
  • Uvoz
  • Izvoz
  • Veleprodaja

Gdje smo?

Kontaktirajte G.K.T. Tuškanac

Kontaktirajte G.K.T. Tuškanac putem emaila ispunjavanjem sljedećeg obrasca.