Kovačić stolarija, Kašina, Đurđekovec

Osnovne informacijeGdje smoKontakt


Kovačić stolarija

Kovačić stolarija obrt za proizvodnju, vl. Zdravko Kovačić, Jakopići 2, Đurđekovec, 10362 Kašina

Osnovne informacije

Kovačić stolarija
Jakopići 2, Đurđekovec
10362 Kašina
Zagrebačka županija, HRVATSKA

Tel: 00385(0)1 2044 574
Mob: 00385 (0)91 52 02 957, 00385(0)99 737 8041, 0038591 2525 245
Fax: 00385(0)1 2044 240
Radno vrijeme: pon-pet 07-15h

Djelatnost (NKD 2007):
16.23 Proizvodnja ostale građevne stolarije i elemenata

Ključna osoba: Zdravko Kovačić, vlasnik
Trgovački sud: Grad Zagreb, gradski ured za gospodarstvo, rad i poduzetništvo
Godina osnivanja: 1996.
Matični broj subjekta: 91205131
IBAN:
HR1123600001100771110
Veličina: mala
Zaposlenika (ili članova): 18
Ključne riječi (djelatnosti): proizvodnja i distribucija vanjske opreme za dječja igrališta iz hrasta fsc certifikat, proizvodnja i distribucija opreme za unutarnje uređenje vrtića i škola iz hrasta fsc certifikat, distribucija opreme za vanjski fitness, distribucija opreme za streetworkout vježbanje, distribucija opreme za vau parkove (parkovi za pse), proizvodnja i distribucija sjenica iz hrasta fsc certifikat, proizvodnja i distribucija elemenata za ograde iz hrasta fsc certifikat, proizvodnja i distribucija parkovne opreme iz hrasta fsc certifikat (info ploče, klupe, koševi za otpad, masivni stolovi i klupe od trupaca hrasta...), gotove društvene igre na antitraumatskim podlogama (tipa čovječe ne ljuti se, šah, twister ili školica, antitraumatska gumena podloga za dječja igrališta, fitness terene

Datum ažuriranja podataka: 2018-07-20

Nadopunite, uredite ili obrišite podatke za Kovačić stolarija

O nama

Od iskonskog načina života sve do današnjeg modernog doba, kada tehnološka dostignuća mijenjaju svijet i nameću drugačiji kriterij "vrijednosti", drvo kao građevni materijal održalo se kao neraskidiva spona između čovjeka i prirode, inspirirajući ga da se dokazuje i potvrđuje kao graditelj u nebrojenim varijacijama, nadahnut vlastitom kreativnošću i umjetničkim afinitetima. U tom božanskom spoju izdašnosti prirode i ljudske ruke, čovjek svojim graditeljskim umijećem uobličuje u drvu svoju inspiraciju, dajući mu ciljani oblik i namjenu; dajući mu praktičnost i postojanost, ali i svoju dušu; naglašavajući njegovu ljepotu.
Vođene takvim senzibilitetom, majstorske ruke naše tvrtke "Stolarija Kovačić" Vaše će zamisli i želje pretvoriti u konkretne građevine koje se ni po čemu ne bi mogle kategorizirati među uobičajene, već naprotiv, među originalne i jedinstvene građevine kao vrhunska graditeljska ostvarenja autentičnog stila. To nama kao tvrtci ujedno osigurava i prepoznatljivost na tržištu, ali i u svakom interijeru i eksterijeru u kojem smo ostavili traga: tamo gdje smo s ponosom i s odgovornošću stavili svoj pečat, jer mi se prepoznajemo po onome što stvorimo i ostavimo iza sebe, dokazujući se generacijama.
Istina, riječi su nezaobilazan način komunikacije kako bismo se izrazili i prenijeli drugima istinu o sebi, ali, kao što i sami znate, djela "govore" više od riječi. Nakon što se našim majstorskim rukama ukaže povjerenje i prilika da svojim graditeljskim umijećem oplemene neki prostor ili okoliš, vjerujte, ništa više nije isto. U ishodu naše gradnje, uz sve praktične i funkcionalne odlike naših proizvoda koje se same po sebi podrazumijevaju, ostaje i nešto što "niste naručili" a što ste kroz svoju narudžbu kapitalizirali; ostaje Vam užitak pri samom pogledu na harmoniju subliminalne ljepote i rafiniranog ukusa, ostaje Vam pogled koji dočarava onu intuitivnu povezanost modernog čovjeka s prirodnim i iskonskim. Ostaje Vam da svoj pogled ne "skidate" s uprizorene bajkovite pozornice kao s pejzaža na umjetničkom platnu nekog glasovitog slikarskog majstora.
Originalan stil gradnje kojeg našim klijentima nudimo još od daleke 1991. godine kada je osnovana naša tvrtka "Stolarija Kovačić" potvrdio se kao pun pogodak, jer naši su nam klijenti s neskrivenim zadovoljstvom zahvalni i naklonjeni. To nam izuzetno imponira i daje motivaciju i ustrajnost da prema Vašoj viziji nastavimo svoju misiju u spoznaji da u našem budućem djelovanju kao logičnim slijedom usavršenog iskustva kakvo je svojstveno istinskim znalcima svojeg zanata prihvaćamo svaki izazov, posve opravdano svjesni da smo kao tvrtka dorasli odazvati se svakom, pa i najzahtjevnijem Vašem prohtjevu.

U nastojanju da Vam naša dostupnost uvijek bude nadohvat ruke, bilo da ste se odlučili pokrenuti narudžbenu proceduru ili zatražiti odgovor na pitanja koja Vam se nameću uslijed nekih posebnih okolnosti, stavljamo Vam se na raspolaganje u potpunosti, kako biste dospjeli na listu naših zadovoljnih klijenata i kako bismo i mi istodobno kao tvrtka i dalje dokazivali i potvrđivali našu poslovnu uspješnost, jer važno nam je da znate da sav naš trud i sva naša neiscrpna kreativnost postižu svoj maksimum u onom trenutku kada smo na relaciji s Vama i kada je to razlog Vaših želja.
Zato s veseljem i s velikom pozornošću očekujemo svaki Vaš interes, a nama preostaje da Vam se dokažemo u našoj profesionalnosti, stojeći Vam na usluzi s podjednakom predanošću u svim fazama poslovnog procesa, bilo da se radi o samoj narudžbi, izradi i prodaji ili kasnijem održavanju objekta.

Stoga, dopustite nam zadovoljstvo suradnje sa Vama, a ono će zasigurno biti obostrano što Vam jamčimo imenom naše tvrtke "Stolarija Kovačić". Bez dvojbe!

Zahvaljujemo našim dosadašnjim klijentima. Buduće klijente pozivamo da nam se obrate s povjerenjem.


- proizvodnja i distribucija vanjske opreme za dječja igrališta, iz hrasta fsc certifikat
- proizvodnja i distribucija opreme za unutarnje uređenje vrtića i škola, iz hrasta fsc certifikat
- distribucija opreme za vanjski fitness
- distribucija opreme za streetworkout vježbanje
- distribucija opreme za vau parkove (parkovi za pse)
- proizvodnja i distribucija sjenica iz hrasta fsc certifikat
- proizvodnja i distribucija elemenata za ograde iz hrasta fsc certifikat
- proizvodnja i distribucija parkovne opreme iz hrasta fsc certifikat (info ploče, klupe, koševi za otpad, masivni stolovi i klupe od trupaca hrasta....)
- gotove društvene igre na antitraumatskim podlogama (tipa čovječe ne ljuti se, šah, twister ili školica),
- antitraumatska gumena podloga za dječja igrališta, fitness terene...

Reference

Končar-kućanski aparati d.o.o.
Konzum d.o.o.
Gradsko komunalno gospodarstvo
Bilokalnik-drvo d.o.o.
Prigorka stanogradnja d.o.o.
Prigorac građenje d.o.o.
Valentić graditeljstvo
Deranja dom
Dilj export d.o.o.
Dječji vrtić "Palčica"
Srednja škola "Ivan Švear"
Učenički dom graditeljskih struka
Ugostiteljski obrt "Vila Materada"
Bessen d.o.o.
Blanu d.o.o.
Cigracop d.o.o.
Conico d.o.o.
Califaj md d.o.o.
Egredior d.o.o.
Elektro Badovinac
Foton promet
ID eko d.o.o.
Interijeri Prpić
Kenig Jr d.o.o.
Obi trade d.o.o.
Onero d.o.o.
Palea plus d.o.o.
Paneli d.o.o.
Poli mar promet d.o.o.
Specijalizirani proizvodi od drva
Privatni objekti
Tinj cro d.o.o.
Trgovački obrt VR
Zelina promet d.o.o.
ZIB Mony d.o.o.
Šlaj-Anić Stomatološka ordinacija
Hotel Phoenix
Disko Mungos
HigHam gradnja d.o.o.
Polimar promet d.o.o.
Tehnopan d.o.o.
Domet d.o.o.
Pondeljak d.o.o.
Star marketing d.o.o.
Prozor d.o.o.

Usluge i proizvodi (djelatnosti)

Djelatnost prema NKD 2007:
16.23 Proizvodnja ostale građevne stolarije i elemenata

Osnovne djelatnosti:
  • Usluge
  • Proizvodnja
  • Izvoz
  • Veleprodaja

Gdje smo?

Kontaktirajte Kovačić stolarija

Kontaktirajte Kovačić stolarija putem emaila ispunjavanjem sljedećeg obrasca.