MOJA TVRTKA portal, Zagreb

Osnovne informacijeGdje smoKontakt


MOJA TVRTKA portal

Moja Tvrtka portal, internetske marketinške usluge

Osnovne informacije

MOJA TVRTKA portal

10000 Zagreb
Zagrebačka županija, HRVATSKA

Radno vrijeme: pon-pet: 08-16h

Djelatnost (NKD 2007):
63.1 Obrada podataka, usluge poslužitelja i djelatnosti povezane s njima; internetski portali

Trgovački sud: Grad Zagreb, gradski ured za gospodarstvo, rad i poduzetništvo
Godina osnivanja: 2012.
Temeljni kapital: 1,00 EUR
Zaposlenika (ili članova): 1
Ključne riječi (djelatnosti): internet marketing, internetski portal

Datum ažuriranja podataka: 2021-05-02

Nadopunite, uredite ili obrišite podatke za MOJA TVRTKA portal

O nama

Moja Tvrtka je jedinstveni internetski portal koji se bavi uslugama web marketinga i promocija tvrtki. Osnovna zadaća i cilj web portala Moja Tvrtka je kvalitetno predstavljanje svih tvrtki koje sudjeluju u obliku sponzorstva i/ili su sami sudionici i autori članaka na ovim web stranicama.

Ukratko, što je Moja Tvrtka

Za one iznimno znatiželjne ili koji odmah žele doznati što korisnog Vam nudi Moja Tvrtka portal evo kratkih pitanja preko kojih ćete odmah doznati što nudimo:
  • Posjedujete li tvrtku, obrt ili se bavite prodajom usluga ili proizvoda?
  • Želite li se kvalitetno promovirati i biti napokon prvi na tražilici?

  • Ako barem na jedno pitanje je odgovor DA, svakako kontaktirajte Moja Tvrtka portal, tj. kontaktirajte nas ovdje.
    Za one koje smo uspjeli još više zainteresirati, hvala Vam što ćete čitati i dalje.


Po čemu je Moja Tvrtka jedinstven portal?

Moja Tvrtka svoju originalnost i jedinstvenost ostvaruje na način što upravo na maloprije postavljena pitanja predstavlja i promovira tvrtke članice ovog portala. Naime, pored detaljnih podataka svake tvrtke od kontakt informacija, telefonskih brojeva, opisa tvrtke, o nama stranice, slike tvrtke ili artikala i sličnih detalja, Moja Tvrtka ima potpuno novi idejni pristup promociji.

U današnje vrijeme nije dovoljno se samo reklamirati, reklame se nalaze svuda oko nas i ljudi su postali imuni na reklame. Vjerojatno se i sami prepoznajete u tome što ponekad bacate reklamne oglase u kantu za smeće, gužvate reklame podmetnute ispod brisača automobila ili mijenjate TV kanal čim počinju reklame. Često ignoriramo reklame jer su agresivne i nude nam se u svakom mogućem trenutku, točnije u trenucima kad ih ne trebamo, tražim ili jednostavno kad nismo raspoloženi.

Ovo možemo usporediti i opisati na potpuno banalan način kao da želite kupiti sladoled od vanilije, a nudi Vam se i od čokolade. Kad ste ipak nekako uspjeli uvjeriti prodavača i uvjeriti da želite samo izabrati vaniliju. Kad dobivate sladoled od vanilije pred samim krajem kupnje još jednom pitaju želite li ipak zamijeniti za sladoled od čokolade. Naravno, kad negirate i očekujete kraj priče još jednom Vam podsjećaju da čokoladu možete kupiti kod njih kad god poželite. Za pretpostaviti je da ova vrsta agresivnog marketinga ne samo da tjera kupca od prodavača već možda i od samog proizvoda.

Internet korisnik koji se služi Internetom i tražilicama ipak je zahtjevniji. Ne želi da mu se servira nešto što ne treba ni ne traži, već naprotiv ono što sam bira. Tu na scenu nastupate upravo Vi i Moja Tvrtka portal, koja vam omogućava da unutar traženog pojma na tražilici kojeg krajnji korisnik upravo traži se servira Vaš oglas na oglasnom prostoru koji je usko povezan sa traženim terminom.

Primjer:
Korisnik na pretraživaču google upiše primjerice "Metalni kreveti", primjer članka - kliknite ovdje, te dolazi na članak o Metalnim krevetima, a unutar samog informativnog članka o traženom pojmu nalazi mu se oglasni reklama sa vašim podacima i naslovom "Izrada metalnih kreveta po mjeri?" ili nešto slično prema Vašoj slobodnoj želji i volji.
Upisom metalni kreveti pojma na google, nalazi se visoko na google tražilici, među prvih 10, te time ste odmah konkurentni i dostupni svima koji pretražuju ovaj pojma.

Moja Tvrtka nudi svim svojim korisnicima, vlasnicima obrta i tvrtki, OPG-a, ugostiteljima, vlasnicima apartmana da se promoviraju na takav izuzetno nov, napredan i jedinstven način.

Kako će me Moja Tvrtka promovirati?


U našu bazu i sustav upisujemo sve Vaše detaljne kontakt informacije. Dakle, kreira se puna i zasebna osobna stranica Vaše tvrtke ili djelatnosti koja sadrži osnovne i kontakt informacije, detaljnu kartu gdje se nalazite, logo tvrtke, opisa usluga i djelatnosti, reference, proizvodi i o nama. Ovo nije ništa novo, jel da? Stoga idemo dalje na ono još interesantnije.

Pored ovog načina promoviranja svaki korisnik (vlasnik tvrtke, obrta i slično) unosi i ključne riječi svog interesa koje su usko vezane ili bitne za Vašu djelatnost. Svaki član može imati zakupljenu jednu ili više ključnih riječi koje su područja Vašeg interesa.
Na temelju izabranih ključnih riječi objavljuje se članak ili više članaka, korisnih članaka koji potencijalni kupac, internetski posjetitelj pronalazi i time dolazi do Vašeg oglasa koji je ujedno i oglas interesnog područja posjetitelja.

Zahvaljujući portalu Moja Tvrtka, vaša ključna riječ biti će kvalitetno prezentirana i visoko pozicionirana na google tražilici što će Vam donijeti novi broj potencijalnih klijenata.


Primjer članka u Moja Tvrtka portalu


Recimo da se bavite auto uslugama, zar ne bi bilo zgodno dovesti korisnika do Vaših informacija preko korisnog članka primjerice koji auto kupiti ili kako zamijeniti ulje, a ne samo grubom i direktnom reklamom. Posebice kad niste raspoloženi za reklamu ili kad trebate ili tražite sasvim nešto drugo?
Ili ukoliko prodajete auto gume savjetom koje gume odabrati ili objasniti osnove razlike između ljetnih i zimskih guma? Korisnik će zahvaljujući kvalitetno napisanom članku steći povjerenje u Vašu tvrtku, te ćete zasigurno ući u uži izbor njegovog odabira. Možda uvijek ne istog trenutka, ali svakako će korisniku ostati u dobrom sjećanju članak, autor i sponzor članka.
Pored svega korisniku će se upravo prezentirati Vaša tvrtka koja se bavi djelatnošću koje je u taj tren interesantno područje pretraživanja slučajnog posjetioca.

Pored toga, Moja Tvrtka portal će se pobrinuti da budete u samom Vrhu google tražilice za pojmove koje Internet korisnici najčešće i učestalo traže. Zahvaljujući Moja Tvrtka portalu svaki Vaš članak ćemo dodatno obraditi i optimizirati. Svi pojmovi koji su uvijek bili u rukama Vaše konkurencije sada mogu biti pri samom vrhu google tražilice i ostalih tražilica. Imate jedinstvenu priliku da ravnopravno konkurirate na Internetu i većim tvrtkama od Vaše.

Ukoliko se želite kvalitetno promovirati svakako odaberite Moja Tvrtka portal i kontaktirajte nas, te za one koji žele znati još više svakako preporučamo članak o tome zašto je uopće toliko važno biti Prvi na Google tražilici.

Reference

Nadopunite, uredite ili obrišite podatke za MOJA TVRTKA portal

Usluge i proizvodi (djelatnosti)

Djelatnost prema NKD 2007:
63.1 Obrada podataka, usluge poslužitelja i djelatnosti povezane s njima; internetski portali

Gdje smo?

Kontaktirajte MOJA TVRTKA portal

Kontaktirajte MOJA TVRTKA portal putem emaila ispunjavanjem sljedećeg obrasca.