MESNA INDUSTRIJA RAVLIĆ d.o.o., Osijek

Osnovne informacijeGdje smoKontakt


MESNA INDUSTRIJA RAVLIĆ d.o.o.

Mesna industrija RAVLIĆ, društvo s ograničenom odgovornošću

Osnovne informacije

MESNA INDUSTRIJA RAVLIĆ d.o.o.
Čvrsnička 4
31000 Osijek
Osječko-baranjska županija, HRVATSKA

Tel: 0800 1960
Fax: 031356424

Djelatnost (NKD 2007):
47.22 Trgovina na malo mesom i mesnim proizvodima u specijaliziranim prodavaonicama

Ključna osoba: Zlatko Ravlić, vlasnik
Trgovački sud: Ured državne uprave u Osječko-baranjskoj županiji
Godina osnivanja: 2013.
Matični broj subjekta: 030131813
IBAN:
HRHR9824840081106509110
Veličina: velika
Kapital: 100% domaći
Ključne riječi (djelatnosti): meso, svježe meso, suhomesnati proizvodi, proizvodnja, veleprodaja, maloprodaja, mesnice, mesnica

Datum ažuriranja podataka: 2017-09-18

Nadopunite, uredite ili obrišite podatke za MESNA INDUSTRIJA RAVLIĆ d.o.o.

O nama

Ravlić je jedna od vodećih mesnih industrija na području Hrvatske koja proizvodi ukusno i zdravo meso i mesne proizvode.

Grupacija RAVLIĆ trenutno zapošljava više od 300 radnika koji sudjeluju u svim fazama proizvodnje i prodaje. Kroz filozofiju kontrole svih kritičnih točaka, proizvodnja RAVLIĆ proizvoda započinje na polju, uzgojem poljoprivrednih kultura.

AGRO RAVLIĆ je sestrinsko poduzeće tvrtke RAVLIĆ, koje se bavi uzgojem žitarica i drugih usjeva, te usko surađuje s RAVLIĆEM, koji u svom vlasništvu ima nekoliko tisuća grla junadi na kooperantskim farmama. Na taj način osiguravamo kvalitetnu stočnu hranu za potrebe uzgoja.
RAVLIĆ je danas posvećen uvođenju kontrole u sve faze proizvodnog procesa. Na taj način želimo biti sigurni da svojim kupcima možemo ponuditi svježe, domaće i kvalitetno meso i mesne proizvode.

Moderna klaonica, smještena u blizini Osijeka, u Petrijevcima, jedan je od najmodernijih i najreprezentativnijih klaoničkih objekata u Hrvatskoj i šire. Kapacitet klaoničke linije iznosi 180 svinja i 35 goveda na sat, s mogućnošću proširenja. Mesoprerada je smještena na istoj lokaciji, a proizvodi brojne trajne i polutrajne proizvode koji su osvojili mnoga priznanja i nagrade za kvalitetu. Razvijena logistička mreža omogućava nam da svakodnevno dopremamo svježe meso i preko 40 raznovrsnih trajnih i polutrajnih RAVLIĆ proizvoda do naših mesnica, do polica trgovačkih centara, te do ugostiteljskih objekata i hotela.

RAVLIĆ trenutno ima preko 40 mesnica na području od Rijeke do Vukovara, te planira ozbiljnu ekspanziju maloprodajne mreže na području Hrvatske. Svi naši maloprodajni objekti su prepoznatljivog izgleda i karakterističnog asortimana.

Diljem Hrvatske brand RAVLIĆ je postao sinonim za svježe i kvalitetno meso i tradicionalne mesne proizvode proizvedene na nov i moderan način. To je ujedno i naša filozofija: Garantirati našim kupcima da je meso koje kupuju kvalitetno, svježe i domaće, te proizvedeno na siguran i moderan način.

Reference

Nadopunite, uredite ili obrišite podatke za MESNA INDUSTRIJA RAVLIĆ d.o.o.

Usluge i proizvodi (djelatnosti)

Djelatnost prema NKD 2007:
47.22 Trgovina na malo mesom i mesnim proizvodima u specijaliziranim prodavaonicama

Osnovne djelatnosti:
  • Proizvodnja
  • Maloprodaja
  • Veleprodaja

Gdje smo?

Kontaktirajte MESNA INDUSTRIJA RAVLIĆ d.o.o.

Nažalost subjekt MESNA INDUSTRIJA RAVLIĆ d.o.o. nije moguće kontaktirati putem ovog obrasca jer se email kontakt ne nalazi evidentiran u našoj bazi.
Ako ste vlasnik subjekta ili djelatnik, svakako preporučamo da Nadopunite, uredite ili obrišite podatke za MESNA INDUSTRIJA RAVLIĆ d.o.o..

Hvala.